Rólunk

Üdvözlünk a XXI. század piacán!

Engedd meg, hogy néhány szóval bemutassuk neked, hogy kik is vagyunk, és milyen szolgáltatást nyújtunk számodra a Közért+ weboldalán!

Közért+

A Közért+ online piacot a győri Széchenyi István Egyetem szakmai mentorálásával megvalósuló projekt keretében indítottuk útjára. Küldetésünk, hogy a minőségbiztosított, Magyarországon termelt vagy előállított élelmiszerek ún. rövid ellátási lánc keretében jussanak el vásárlóinkhoz. 

A Közért+ egy integrációs, minőségbiztosítási és logisztikai szerepvállalás. Szeretnénk minél szélesebb kör számára lehetővé tenni, hogy kényelmesen, garantáltan minőségi hazai termékekhez jusson, ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy a termelés folyamatát és körülményeit ellenőrizni tudjuk. 

A vásárlásnak csak két eleme van – a vásárló és a termelő/termékelőállító – ez a legrövidebb ellátási lánc, így garantált a termék frissessége, hiszen jellemzően a termelő a vevő megrendelését követően takarítja be az árut, biztosítva ezáltal, hogy az friss maradjon és a lehető legtöbb vitamint megőrizze. Felületünkön olyan hazai termékek közül válogathatsz, amelynek garantált valódiságát és minőségét a Közért+ felügyeli.

A termékeket szigorúan környezetbarát csomagolásban szállítjuk, ugyanis környezetünk megóvása számunkra kulcskérdés, hiszen tiszta környezetben tudunk valódi és értékes dolgokat termelni. Gyorsan lebomló zacskókat, környezetbarát papírzacskókat és újrahasznosítható rekeszeket használunk, amit, ha nincs rá szükséged, vissza is küldhetsz nekünk.

Hiszünk benne, hogy nagyon sokan gondolkoznak hozzánk hasonlóan, hisz saját környezetünk és egészségünk megőrzése elsődleges közös értékünk. Bízunk abban, hogy online felületünkön egy igazi kis közösséget tudunk kovácsolni, a helyi piacok hangulatát megidézve, annál egy sokkal kényelmesebb módon. A helyi, szezonális termékek fogyasztásával pedig nem csak a hagyományos családi gazdálkodások fenntartásához és a hazai természetes ízek megőrzéséhez járulunk hozzá, hanem a környezetünk és egészségünk megóvása érdekében is teszünk egy jelentős közös lépést.

Hazai termékek és termelők

A Közért+-nál egyik fő célkitűzésünk, hogy egy olyan platformot biztosítsunk vásárlóinknak, ahol úgy intézhetik bevásárlásukat, hogy bizonyosak lehetnek benne, hogy azzal a hazai termékek előállítóit és a magyar termelőket támogatják. Ennek mentén törekszünk arra, hogy elsősorban magyar termelők és cégek termékei szerepeljenek a kínálatunkban. 

A zöldség- és gyümölcsáruk között mindig megtalálhatóak az adott időszakra jellemző szezonális termékek, melyek betakarítása jellemzően azután történik, miután a vásárló megrendelte azt, és csak annyit, amennyire szükség van. Termelőink ezzel kiváló minőséget, frissességet és magas vitamintartalmat tudnak garantálni. Igazi, nagyanyáink korabeli ízekkel találkozhatsz, hiszen a lekvár csak gyümölcsből van, a gyümölcslé csak a gyümölcsök levét tartalmazza. Többé nem lesz kétséges, hogy a megvásárolt zöldség, gyümölcs vagy kézműves termék friss és magyar. A termelőknek remek lehetőség, hogy kiszélesítsék vevőkörüket, vagy bemutassák háztáji termékeiket, ezért minden termelőt szívesen látunk a közösségünk tagjaként és az oldalunkon!

Vásárlók

És végül, de nem utolsósorban te, kedves vásárló. Te vagy a piac másik fontos eleme, hiszen, ha itt vagy az oldalunkon, az azt jelenti, hogy igényed van a friss és egészséges hazai termékekre és eredeti alapanyagokra. Az idő számodra is érték, ezért nem azzal töltöd, hogy sorban állsz a boltokban, vagy órákat töltesz alapanyagok keresgélésével, hanem egyszerűen, kényelmesen és egy helyen intézed vásárlásod. Igényes vagy a higiéniára, hiszen ebben a láncban csak ketten szerepeltek – te és a termelő – így a terméket, amit az asztalodra teszel, a lehető legkevesebb emberi kéz érinti. Te vagy az, aki figyel arra, hogy a legjobb minőséget kapja a legalacsonyabb árért. Tudni szeretnéd, hogy amit eszel, az honnan ered, ezért egyenesen termelőtől vásárolsz, és tudod, hogy ha esetleg kérdésed van és szeretnél rá választ kapni, azt itt megteheted. Végül, de nem utolsósorban te is környezettudatos vagy, fontos számodra, hogy kerüld a sok műanyag zacskót és felesleges csomagolást. Nagyon örülünk, hogy itt vagy!

Kellemes időtöltést kívánunk a Közért+ digitális termelői piacán!

A Termelők és a Közért+ csapata