Rólunk

Üdvözlünk a XXI. század piacán!

Engedd meg, hogy néhány szóval bemutassuk neked, hogy kik is vagyunk, és milyen szolgáltatást tesz elérhetővé számodra a Közért+ weboldala

Közért +

A Digitális Termelői Piac program keretében induló kozertplusz.hu közvetlenül köti össze a mezőgazdasági termelőket, kézműveseket a fogyasztókkal, mindezt úgy, hogy garantálja a minőségbiztosított termékek piacra kerülését. A győri Széchenyi István Egyetem szakmai mentorálásával megvalósuló projekt a Digitális Agrár Stratégia végrehajtása körében, a kormány veszélyhelyzeti támogatásából valósulhat meg. Fő célkitűzésünk egy olyan digitális platform létrehozása, ahol te, kedves vásárló, közvetlenül találkozhatsz a termelővel, megismerheted a saját maga által termelt, vagy készített termékeit és természetesen meg is vásárolhatod tőle azokat. Mintha egy igazi piacon lennél. Küldetésünk, hogy egy online platformot teremtsünk közted és a termelők között. A Közért+ egy előkészítő, összekötő, minőségbiztosítási és logisztikai szerepvállalás. Termelőink folyamatosan bővülő listáját megtalálod weboldalunkon, akiktől közvetlenül tudsz vásárolni. Szeretnénk minél szélesebb kör számára lehetővé tenni, hogy kényelmesen, garantáltan minőségi termékekhez jusson, ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy a termelés folyamatát és körülményeit ellenőrizni tudjuk. A vásárlásnak csak két eleme van – te és a termelő – ez a legrövidebb ellátási lánc, így garantált a termék frissessége, hiszen jellemzően a termelő a vevő megrendelését követően takarítja be az árut, biztosítva ezáltal, hogy az friss maradjon és a lehető legtöbb vitamint megőrizze. A Közért+ digitális termelői piacán olyan házi termékek közül választhatsz, amelynek garantált valódiságát és minőségét a Közért + felügyeli.

A termékeket szigorúan környezetbarát csomagolásban szállítjuk, ugyanis környezetünk megóvása számunkra kulcskérdés, hiszen tiszta környezetben tudunk valódi és értékes dolgokat termelni. Ezért gyorsan lebomló zacskókat, környezetbarát papírzacskókat és újrahasznosítható rekeszeket használunk, amit, ha nincs rá szükséged, vissza is küldhetsz nekünk.

Hiszünk benne, hogy nagyon sokan gondolkoznak hozzánk hasonlóan, hisz saját környezetünk és egészségünk megőrzése elsődleges közös értékünk. Bízunk abban, hogy online felületünkön egy igazi kis közösséget tudunk kovácsolni, a helyi piacok hangulatát megidézve, annál egy sokkal kényelmesebb módon. A helyi, szezonális termékek fogyasztásával pedig nem csak a hagyományos családi gazdálkodások fenntartásához és a hazai természetes ízek megőrzéséhez járulunk hozzá, hanem a környezetünk és egészségünk megóvása érdekében is teszünk egy jelentős közös lépést.

Termelők

Az online felület egyik legfontosabb eleme maga a termelő. Az ‘online standokon’ minden termelővel közvetlenül találkozhatsz, megismerheted hátterüket, küldetéstudatukat, ezáltal pontosan tudni fogod, honnan ered és milyen minőségű a termék, ami az asztalodra kerül. Szezonális termékek kínálatából válogathatsz, melyek betakarítása jellemzően azután történik, miután a vásárló megrendelte azt, és csak annyit, amennyire szükség van. Ezzel kiváló minőséget, frissességet és magas vitamintartalmat tudnak garantálni. Igazi, nagyanyáink korabeli ízekkel találkozhatsz, hiszen a lekvár csak gyümölcsből van, a gyümölcslé csak a gyümölcsök levét tartalmazza. Többé nem lesz kétséges, hogy a megvásárolt zöldség, gyümölcs vagy kézműves termék friss és magyar. A termelőknek remek lehetőség, hogy kiszélesítsék vevőkörüket, vagy bemutassák háztáji termékeiket, ezért minden termelőt szívesen látunk a közösségünk tagjaként és az oldalunkon!

Vásárlók

És végül, de nem utolsósorban te, kedves vásárló. Te vagy a piac másik fontos eleme, hiszen, ha itt vagy az oldalunkon, az azt jelenti, hogy igényed van a friss és egészséges hazai termékekre és eredeti alapanyagokra. Az idő számodra is érték, ezért nem azzal töltöd, hogy sorban állsz a boltokban, vagy órákat töltesz alapanyagok keresgélésével, hanem egyszerűen, kényelmesen és egy helyen intézed vásárlásod. Igényes vagy a higiéniára, hiszen ebben a láncban csak ketten szerepeltek – te és a termelő – így a terméket, amit az asztalodra teszel, a lehető legkevesebb emberi kéz érinti. Te vagy az, aki figyel arra, hogy a legjobb minőséget kapja a legalacsonyabb árért. Tudni szeretnéd, hogy amit eszel, az honnan ered, ezért egyenesen termelőtől vásárolsz, és tudod, hogy ha esetleg kérdésed van és szeretnél rá választ kapni, azt itt megteheted. Végül, de nem utolsósorban te is környezettudatos vagy, fontos számodra, hogy kerüld a sok műanyag zacskót és felesleges csomagolást. Nagyon örülünk, hogy itt vagy!

Kellemes időtöltést kívánunk a Közért+ digitális termelői piacán!

A Termelők és a Közért+ csapata