Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    Vissza az összeshez

    Mogyoróvajas, rizses csoki szelet - recept

    Mogyoróvajas, rizses csoki szelet - recept

    Ha szereted a rizses csokit felturbózott verzióban, rajongsz a mogyoróvajas nyalánkságokért, vagy szimplán előnyben részesíted a házi, sütés nélküli édességeket, ez a te kedvenc recepted lehet. Végtelenül egyszerűen, pár laza keveréssel elkészül, jól be kell hűteni, de utána, csodásan szeletelhető és luxus csokiként belerejthető a Mikulás csomagokba is.

     

    Hozzávalók:


    Elkészítés:

    1. Az étcsokoládét pár teáskanálnyi mogyoróvaj kíséretében gőz fölött vagy alacsony hőfokon felolvasztjuk, és hagyjuk lehűlni.

    2. Az olvasztott vajban elkeverjük a porcukrot, majd hozzáadjuk a mogyoróvajat, csipet sót, jól összekeverjük.

    3. A kekszet apróbb darabokra törjük, a sótlan mogyorót darabosra ledaráljuk, és a felét, a rizspehellyel, keksszel együtt beledobjuk a mogyoróvajas masszába, majd összedolgozzuk.

    4. Egy szilikonos sütőpapírral borított tepsibe simítjuk, és rácsorgatjuk az étcsoki szószt. Egy kis aprított mogyoróval megkoronázzuk a tetejét, és hűtőbe tesszük legalább néhány órára, de inkább egy egész éjszakára.

     

    Hozzászólások
    Megjegyzés Bezárás

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!