<br /> Doboz tartalma:<br /> <br /> -Mogyorókrémes<br /> -Tejcsokoládé<br /> -Mandulás-mogyorós<br /> -Pralinékrémes<br /> -Étcsokoládé<br /> -Marcipános<br /> -Habos kakaókrémes<br /> -Kávés-tejszínes">
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Cukor
Kakaóvaj
Kakaómassza
Teljes tejpor
Növényi zsír (pálma, shea)
Mogyoró (3,8%)
Mandula (3,4%)
Tejszínpor
Sovány tejpor
Laktóz
Írópor
Vajzsír
Dextróz
Zsírszegény kakaópor
Fruktóz
Emulgeálószer: szójalecitin
Glükózszirup
Invertcukorszirup
Kávé
Aromák
Étkezési só
Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.
Allergének: