Nincs termék a bevásárlókosárban.
Cukor
Kakaómassza
Kakaóvaj
Tejszínpor
Aprított mandula (4,3%)
Növényi zsír (shea, pálma)
Teljes tejpor
Sovány tejpor
Laktóz
Zsírszegény kakaópor
Vajzsír
Fruktóz
Kávé
Emulgeálószer: szójalecitin
Glükózszirup
Invertcukorszirup
Írópor
Dextróz
Aromák
Étkezési só
Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban.
Allergiával kapcsolatos információk
Mandula - TartalmazTojás - TartalmazhatMogyoró - TartalmazhatTej - TartalmazFöldimogyoró - TartalmazhatSzója - Tartalmaz