Gyakori kérdések

kozertplusz.hu

Gyors válaszok

Amennyiben kérdésedre nem találod a választ, keress minket bizalommal ügyfélszolgálatunkon!

A www.kozertplusz.hu oldalon megtalálható Termelők bármelyikétől rendelhetsz, természetesen egyszerre akár több Termelőtől is. A megrendelt termékeid ezután a kosaradba kerülnek, és ha véglegesíted a rendelést, megjelenik a fizetendő végösszeg, valamint a szállítási költség. Ezután a Közért+ begyűjti a Termelőktől a megrendelt terméket, becsomagolja és kiszállítja az általad megadott címre.

A projekt kezdeti fázisban van, ezért nem szeretnénk valótlant állítani, miszerint az ország teljes területén vállalunk szállítást. Ez komoly logisztikai feladat, de jelenleg ez a legfontosabb feladatunk, szeretnénk mihamarabb vásárlási lehetőséget és kiszállítást biztosítani az ország teljes területét behálózva.

Igen van, amely minden szállítási területre 5000 Ft.

Sajnos nem, rendelést csak online tudsz leadni.

Rendelésedet módosítani nem tudod, amennyiben a leadott rendelésen változatni szeretnél töröltetned kell az alábbi e-mail címen és ezután leadhatod új rendelésed!

ugyfelszolgalat@kozertplusz.hu

Minden rendelést szállítólevél kíséretében adunk át Neked. Kérünk, átvételkor ellenőrizd a szállítólevelet, és ha a rendelésedhez képest eltérést találsz, jelezd a futárnak.

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)