Gyakori kérdések

kozertplusz.hu

Gyors válaszok

Amennyiben kérdésedre nem találod a választ, keress minket bizalommal ügyfélszolgálatunkon!

A www.kozertplusz.hu oldalon látható Termelők bármelyikétől rendelhetsz, természetesen egyszerre több Termelőtől is vásárolhatsz. A megrendelt termékeid ezután a kosaradba kerülnek, és ha véglegesíted a rendelést, megjelenik a fizetendő végösszeg valamint a megadott szállítási helyhez tartozó szállítási költség. Ezután a Közért+ Zrt. begyűjti a Termelőktől a megrendelt terméket, becsomagolja és kiszállítja az általad megadott címre.

A projekt kezdeti fázisban van, ezért nem szeretnénk valótlant állítani, miszerint az ország teljes területén vállalunk szállítást. Ez komoly logisztikai feladat, de jelenleg ez a legfontosabb feladatunk, szeretnénk mihamarabb vásárlási lehetőséget és kiszállítást biztosítani az ország teljes területét behálózva.

Bármilyen háztáji terméket rendelhetsz, Termelőink között megtalálod kinek mi a területe. Zöldség, gyümölcs, 100%-os gyümölcslevek, mézek, lekvárok, valamint feldolgozott húskészítmények közül is választhatsz.

Igen, Bács-Kiskun Megye területén a minimális rendelési érték 3.000,- Ft, Pest Megye területén 4.000,- Ft.

Ez az alapfilozófiánk. A Közért + Zrt. minőségbiztosítási rendszerként működik. Feladatunk, hogy a Termelőket figyelemmel kísérjük, ellenőrizzük a gyártási folyamatokat és a végtermék minőségét. Ezért biztos lehetsz benne, hogy az oldalon megjelenő standokon csak kifogástalan minőségű magyar árut találsz!

Sajnos nem, rendelést csak online tudsz leadni.

Igen, kérdezhetsz. Lehetőséged nyílik üzenő falon keresztül kommunikálni a Termelővel.

Rendelésedet módosítani nem tudod, amennyiben a leadott rendelésen változatni szeretnél töröltetned kell az alábbi e-mail címen és ezután leadhatod új rendelésed!

ugyfelszolgalat@kozertplusz.hu

Minden rendelést szállítólevél kíséretében adunk át Neked. Kérünk, átvételkor ellenőrizd a szállítólevelet, és ha a rendelésedhez képest eltérést találsz, jelezd a futárnak.

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)