Gyakori kérdések

A www.kozertplusz.hu oldalon megtalálható termékek bármelyikéből rendelhetsz. A megrendelt termékeid ezután a kosaradba kerülnek, és ha véglegesíted a rendelést, megjelenik a fizetendő végösszeg, valamint a szállítási költség (15.000 forint értékű vásárlás alatt szükséges csak szállítási költséget fizetni, 15.000 forinttól a kiszállítás ingyenes). Ezután a Közért+ a termelők, kézművesek, előállítók termékeit egy csomagba rendezi és kiszállítja az általad megadott címre.

Célkitűzéseink között szerepel az országos lefedettség, de jelenleg Budapest minden kerületébe, Pest megye több településére, az M1 autópálya vonalán Győrig a nagyobb településekre, illetve az M5 autópályán Szegedig a nagyobb településekre szállítunk ki. Kiszállítási területünkről bővebben itt olvashatsz: https://www.kozertplusz.hu/kiszallitas/

Igen, a minimum rendelési érték 6000 Ft.

Sajnos nem, rendelést csak online tudsz leadni.

Rendelésedet módosítani nem tudod, amennyiben a leadott rendelésen változatni szeretnél töröltetned kell az alábbi e-mail címen és ezután leadhatod új rendelésed!

ugyfelszolgalat@kozertplusz.hu

Minden rendelést szállítólevél kíséretében adunk át neked. Kérünk, átvételkor ellenőrizd a szállítólevelet, és ha a rendelésedhez képest eltérést találsz, jelezd a futárnak.

A szállítási díj a rendelésed értékétől függ. Ez mit jelent pontosan? Te határozod meg a szállítási díjat!

  • INGYENES szállítást biztosítunk 15.000 Ft (és a fölötti) értékű rendelésnél,
  • 10.000 – 14.999 Ft értékű rendelés esetén 690 Ft,
  • 9.999 Ft-ig a szállítási költség pedig 890 Ft.

Ne aggódj, a vásárlási folyamat során a kosarad mindig tájékoztat arról, hogy mennyibe fog kerülni a kiszállítás.

Megrendelésedkor több fizetési lehetőség közül is választhatsz:

  • Online bankkártyás fizetés (OTP SimplePay)
  • Utánvét (készpénzben vagy bankkártyával a futárnak)