Magyarország piacvezető mustárja. Krémes állagának, finom ízének köszönhetően tett szert ekkora népszerűségre. Ez a mustár az egyik első a hazai mustárpiacon, mely nem tartalmaz tartósítószert. Az E-szám mentes termékek grafikáján megjelenő zöld jelzés garantálja, hogy kedvenc mustárod mentes minden E jelzésű adalékanyagtól.
Magyarország piacvezető mustárja. Krémes állagának, finom ízének köszönhetően tett szert ekkora népszerűségre. Ez a mustár az egyik első a hazai mustárpiacon, mely nem tartalmaz tartósítószert. Az E-szám mentes termékek grafikáján megjelenő zöld jelzés garantálja, hogy kedvenc mustárod mentes minden E jelzésű adalékanyagtól.
Sűrített paradicsom, ecet, cukor, só és fűszerek felhasználásával előállított ketchup termék gasztronómiai célra. Tartósítása pasztőrözéssel és tartósítószerek kombinált alkalmazásával történik.
A sushi rizs készítéséhez szükség van sushi ecetre. Első lépésben, gondos termékfejlesztés során, megszületett a saját sushi ecetünk! Valódi kombu algát beáztatva, kellő sótartalommal, musttal édesítve, pont úgy, ahogy a sushi rizs kívánja
A zöldfűszerek koronázatlan királya, melynek kiemelt szerep jutott a
gyógymódok körében is. Kiváló minőségű, tokaji furmintból készült fűszeres ecetkülönlegesség, mely a friss bor jellege mellett hozza a természetes zöld fűszer ízét és illatát. A fűszerecet család tárkonyos tagja, sokoldalúsága a levestől a vegán ételeken át a salátákig elvarázsol mindenkit.
Közismert, hogy az almaecet már önmagában is számtalan pozitív élettani hatással bír. Ezt még egy lépéssel továbbvittük, és az ecetbe különböző gyógynövényeket áztattunk. Ennek köszönhetően elkészült egy igazán remek balzsamecet, mely kiváló kiegészítője lehet számos immunerősítő kúrának. A bodza virága jótékonyan segíti légzőszerveink normál működését, továbbá nyugtató hatású. Ugyanígy a citromfű, mely szintén erősen nyugtató hatású, emellett hatékonyan segíti az emésztést. A kakukkfű gyulladáscsökkentő, segít a torokfájás és köhögés kezelésében, immunerősítő.
Ezen gyógynövények beleáztatva az ecetbe már jótékony hatásukkal felhívják magukra a figyelmet, továbbá frissítő, zamatos és karakteres ízviláguk csalogató mindenki számára.
Zöldfűszeres balzsamecetünk bátran fogyasztható kúraszerűen, igyunk minden nap reggelente 1-2 evőkanállal, vízben feloldva. Emellett kiváló salátákhoz, sajtokhoz, húsokhoz fűszerként használva.
Az ecetes reszelt torma pikáns, csípős ízét az Univer majonéz teszi lággyá, harmonikussá. A termék majonéztartalma 45%. A majonézes torma felhasználható szendvicsek, saláták készítésére, de kiváló alapanyaga például a sonkatekercseknek, különböző hidegtálaknak. Ehető főtt, illetve sült húsok mellé is.
Ha grillezel, ezzel a rub-al (szárazpác) nem fogsz mellélőni. A grillrácsra felkerülő húsokat sütés előtt pár órával alaposan dörzsöld be ezzel a keverékkel és olívaolajjal, esetleg egy kis mustárral.
Használhatod húsos egytálételekhez, rizses fogásokhoz. Nagyon passzol a hüvelyes zöldségekhez, csicseriborsóhoz, lencséhez. Sült zöldségek is isteni ízt kapnak ha megszórod vele.
Használhatod húsokra, grill ételekre, pácolásra. A húsoknak gyros-os ízvilága lesz. Keverheted görög saliba, tejfölbe, joghurtba salátaöntetként, vagy mártogatósnak, mascarponéba keverve fűszeres vajkrém az eredmény.
Nagyon jól passzol krémlevesekhez, tejszínesebb ételekbe, tésztákba. Halakhoz és gombás ételekhez is ezt ajánlom. Húsokra, grill ételekre, pácolásra is zseniális. Keverheted tejfölbe, joghurtba salátaöntetként, vagy mártogatósnak, mascarponéba keverve fűszeres vajkrém az eredmény.
Taco, chilis bab, burrito, Chili con carne ízesítésére. Húsokra, grill ételekre, pácolásra is kiváló. Keverheted görög saliba, tejfölbe, joghurtba salátaöntetként, vagy mártogatósnak, mascarponéba keverve fűszeres vajkrém az eredmény.
Az indiai curryk alapvető fűszerkeveréke. Vajas vagy tandori csirkéhez remek pácot készíthetsz belőle. Használhatod előételekhez, levesekhez, joghurtos salátákhoz is.
E keverék tökéletes ízt ad a hagyományos magyar ételeknek. Sülhet olajban, sütőben vagy akár grillen a hús, mindenképp finom, pikáns, magyaros ízt ad a Kotányi flekken fűszersó a húsoknak.
A Kotányi Grill klasszikus fűszersója a grillezők egyik kedvence. Kellemesen füstös íze minden grillezésre szánt húsféléből felejthetetlen ízélményt varázsol.
A Kotányi Grill Zöldség a vöröshagyma, fokhagyma és olíva intenzív ízét kölcsönzi a különböző zöldségeknek. Ezt a különleges ízt a mediterrán zöldnövények tovább finomítják.
Ha vajpuha húst szeretne, dörzsölje be a húst Kotányi húspuhító keverékkel, szurkálja meg egy villával és hagyja fél óráig állni. A termék természetes eredetű papain enzimet tartalmaz, amely fellazítja a hús izomrostjait. Utána fűszerezze és süsse ki a húst.
Ha nagyon ízletes, finom, omlós pulykasültet szeretne, használja a Kotányi Pulykasült fűszersóját, mely egyetlen konyhából sem hiányozhat. E keverékünk harmonikus, kakukkfüves-rozmaringos ízt kölcsönöz pulykából készült ételeinek.
A legfinomabb sertéssültek elkészítéséhez elengedhetetlen a Kotányi Sertéssült fűszersó. A keverék kifejezetten sertéshúsból készült ételekhez lett kifejlesztve.
Édes-savanyú mártás kész pasztörizált mártás. Vegetáriánusok is fogyaszthatják
Nem tartalmaz mesterséges színező-, ízesítő anyagokat és tartósítószereket
A Globus Milánói mártásban a paradicsom és a gomba harmóniáját a gondosan válogatott fűszerek elegye teszi igazán
kerekké.
A hőkezeléses tartósítási eljárásnak köszönhetően a Globus Milánói mártáshoz tartósítószer hozzáadására nincs szükség.
KNORR Milánói tésztamártásunkat finom paradicsommal, jellegzetes olasz fűszerezéssel készítjük. Már csak tésztára, sonkára és egy kis reszelt sajtra van szükség. A tartalmas és ínycsiklandó KNORR Milánói tésztaszószban az érett paradicsom és a harmonikusan adagolt fűszerek biztosítják az olaszos ízvilágú vacsorát.
A pesto jellegzetes olasz fűszerszósz. Nevét a “pestare”, azaz összetörni, összezúzni igéből kapta, hiszen valamennyi változatára jellemző, hogy a hozzávalókat összetörve, zúzva tartalmazza.
Gyümölcsös grill szósz, ami nem csak pácként használható húsokhoz, hanem mártógatósként is remek ízeket varázsol a zöldségek, sajtok vagy akár sültkrumpli mellé. Nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot és színezéket. Glutén és laktóz mentes. Vegán termék.
A Gulyáskrém különlegessége a paprika, vöröshagyma, paradicsom, kömény és fűszerek összességében rejlik. A magyar konyha elengedhetetlen kelléke. Igazi magyaros fűszerezésű pörköltalap. Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, tartósítószert és cukrot. Glutén és laktóz mentes. Vegán termék.
Tökmagkrémünk olajtök magjából, pörkölés nélkül, hideg sajtolással készül. Ízesíthetünk vele tésztákat, süteményeket, salátákat, készíthetünk felhasználásával mártogatósokat, szendvicskrémeket. A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják. Nettó tömeg: 200 gr
Szabadtűzön sült padlizsán adja meg az igazi füstös ízt ennek a krémnek, ajánlott vegetáriánusoknak, vegánoknak egyaránt! Diéták kiegészítőjeként is tökéletes. Tartósítószer-, adalékanyag-, aromamentes bio finomság, különleges kuriózum. Szeretettel zártuk üvegbe - Neked!
E krémünk fejtett bab és padlizsán frigyeként jött világra. Ízvilága különféle zöldségeknek köszönhető, kiválóan beilleszthető az egészséges életmódba. Diéták kiegészítőjeként is tökéletes. Tartósítószer-, adalékanyag-, aromamentes bio finomság, különleges kuriózum. Szeretettel zártuk üvegbe - Neked!
Paprikakrémünk meghatározó alapja a kápia paprika, amely egy a településünkön sokak által termelt élénkpiros színű, vastaghúsú paprikafajta. Leszedése teljesen érett korában történik, mindig gondosan, kézzel válogatott paprikát használunk fel. Egyedülálló ízét és zamatát magas cukortartalmának köszönheti. Ráadásul a kápia sok c vitamint őriz magában, amelyből szeretnénk minél többet megtartani a feldolgozása során. Annak érdekében, hogy a szószunk magyarosan csípős is legyen ugyancsak Bordányban termett, a kápiával egy időben szüretelt fűszerpaprikát keverünk hozzá.
A termék rosttartalma, édessége, színe a felhasznált alapanyagtól függően változhat.
A testes barnasör és a bükkfán füstölt fűszerpaprika remek elegyet alkot ebben a különleges szószban. Olajjal elkeverve pácként használhatjuk, de sütés közben a húsra kenve is fenséges. A pácolt húsokat serpenyőben vagy sütőben is elkészíthetjük, így egész évben élvezhetjük a nyár ízeit. Sertés és marhasültekhez ajánljuk. Darált hússal elkeverve remek hamburger vagy csevap készíthető. A termék rosttartalma, édessége, színe a felhasznált alapanyagtól függően változhat.
A tél és az ősz nagy slágere az örök kedvenc: a lilahagyma lekvár, ami minden sülthöz passzol. A zamatos Lilahagyma lekvár megkoronázhatja bármely hétköznapi vagy ünnepi ebédünket, vacsoránkat. Egyszerre sós és édes, savanyú és pikáns, így tökéletes kísérője lehet sülteknek vagy kínálhatod sajtok mellé egy laza borozós baráti összejövetelen. Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, tartósítószert és cukrot. Glutén és laktóz mentes, vegán termék.
Bio chutney-nk egy igazi ínyenc különlegesség, melyet kiváló bio alapanyagokból készítünk. A homoktövis fanyar, savanykás íze és a hársméz kombinációja adja a különleges ízvilágot. Sült húsokhoz tökéletes választás.
A Maggi Milánói makaróni alap megszokott ízvilágát a tasakban található szárított fűszerek és zöldségek biztosítják, melyek
harmonikus, telt ízt kölcsönöznek a paradicsomos ételnek. A sonka és a gomba hozzáadásával könnyedén, percek alatt
elkészíthetjük a magyar konyha könnyed találmányát, azaz sokak nagy kedvencét, a Milánói makarónit.
Az olaszországi Emilia Romagna tartományból indult világhódító útjára a lasagne. Számtalan változata közül a darált hússal
készülő, paradicsomszószos bolognai a legkedveltebb. A doboz lasagne tésztát és bazsalikommal, oregánóval ízesített
bolognai mártásalapot tartalmaz. Jó étvágyat!
Nem tartalmaz hozzáadott ízfokozó adalékanyagot, tartósítószert, mesterséges színezéket
Fenntartható gazdaságból származó paradicsom kíméletesen szárítva, legjobb tudásunk szerint fűszerezve
Bio chutney-nk egy igazi ínyenc különlegesség, melyet kiváló bio alapanyagokból készítünk. A homoktövis fanyar, savanykás íze és a hársméz kombinációja adja a különleges ízvilágot. Sült húsokhoz tökéletes választás.
Az olaszországi Emilia Romagna tartományból indult világhódító útjára a lasagne. Számtalan változata közül a darált hússal
készülő, paradicsomszószos bolognai a legkedveltebb. A doboz lasagne tésztát és bazsalikommal, oregánóval ízesített
bolognai mártásalapot tartalmaz. Jó étvágyat!
Nem tartalmaz hozzáadott ízfokozó adalékanyagot, tartósítószert, mesterséges színezéket
Fenntartható gazdaságból származó paradicsom kíméletesen szárítva, legjobb tudásunk szerint fűszerezve
A Maggi Milánói makaróni alap megszokott ízvilágát a tasakban található szárított fűszerek és zöldségek biztosítják, melyek
harmonikus, telt ízt kölcsönöznek a paradicsomos ételnek. A sonka és a gomba hozzáadásával könnyedén, percek alatt
elkészíthetjük a magyar konyha könnyed találmányát, azaz sokak nagy kedvencét, a Milánói makarónit.
Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!
Szolgáltatásaink minőségének folyamatos magas szintű biztosításához a weboldalon sütiket használunk, a böngészéssel hozzájárulsz a sütik használatához.