"A NEXI Piros gyümölcsös müzliszelet teljes kiőrlésű gabona tartalommal hozzáadott cukor nélkül készül csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
A NEXI müzliszeleteket az egészségtudatosabb fogyasztók számára fejlesztették ki teljes kiőrlésű gabona tartalommal, akár hozzáadott cukor nélküli verzióban is, melyet kakaós bevonóval tettek még ízletesebbé!"
"A NEXI Banános-csokoládés müzliszelet teljes kiőrlésű gabona tartalommal és propoliszos mézzel készül, a kakaós bevonóval pedig még finomabbá válik.
A NEXI müzliszeleteket az egészségtudatosabb fogyasztók számára fejlesztették ki teljes kiőrlésű gabona tartalommal, akár hozzáadott cukor nélküli verzióban is, melyet kakaós bevonóval tettek még ízletesebbé!"
Kóstold meg a csökkentett cukortartalmú Cerbona Epres-joghurtos müzliszeletet, melyet a többfajta gabonapehely, eper- és málnadarabok teszik igazán ellenállhatatlanná. Cukor helyett maltitszirupot tartalmazó termékünk a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó termék.
Kóstold meg a csökkentett cukortartalmú Cerbona Étcsokis-málnás müzliszeletet, melyet a többfajta gabonapehely, étcsokoládé darabok, kakaó és málna tesz igazán ellenállhatatlanná. Cukor helyett maltitszirupot tartalmazó termékünk a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó termék.
A Cerbona Gluténmentes étcsokoládés-marcipános zabszeletet gluténmentes lapított zabpehelyből készítjük valódi marcipán és étcsokoládé hozzáadásával, majd szeletté formázzuk és egyik oldalát kakaós bevonóval borítjuk. Termékünk elkészítése során csak laktózmentes alapanyagokat használunk.
A Cerbona Gyümölcsös müzliszeletet többfajta gabonapehely, méz és gyümölcsdarabok teszik igazán ellenállhatatlanná. Szilva, meggy, sárgabarack, alma – minden ízt megtalálsz benne. Különös gondossággal olyan alapanyagokból állítottuk össze, hogy a szervezetet értékes élelmi rostokkal lássa el.
"Cerbona piros gyümölcsös müzliszelet cukor hozzáadása nélkül, édesítőszerrel 20 g
Kóstold meg a Cerbona Piros gyümölcsös müzliszeletet, amely cukor hozzáadása nélkül készült, így könnyebben beilleszthető az egészséges étrendbe. Eper, málna, meggy, feketecseresznye, alma, piros és fekete ribizli – nem kell választani, mindet megtalálod benne. Cukor helyett maltitszirupot tartalmazó termékünk a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó termék."
"Cerbona Big gluténmentes, laktózmentes csokoládés-meggyes müzliszelet 35 g
A Cerbona Gluténmentes csokoládés-meggyes müzliszeletet kukoricából és hajdinából készítjük, melyek természetesen gluténmentesek. Csokoládét és meggydarabokat adunk hozzá, és szeletté formázzuk. Termékünk elkészítési után csak laktózmentes alapanyagokat használunk."
"A Dr. Torok borsmenta cukorka fodormenta és borsmenta kivonattal töltött kemény cukorka. A Dr. Torok cukorka fogyasztása javallott minden időben, de különösképp megfázásos időszakban. A kitűnő menta összetételének köszönhetően leheletfrissítő hatású.
Összetevők: cukor, glükózszirup, borsmentaolaj 0,054%, fodormentaolaj 0,009%, mentol 0,08%, színezék: klorofillok."
"A Dr. Torok eukaliptusz cukorka borsmenta és eukaliptusz kivonattal töltött kemény cukorka. A Dr. Torok cukorka fogyasztása javallott minden időben, de különösképp megfázásos időszakban. A kitűnő eukaliptuszolaj, valamint mentol összetételének köszönhetően leheletfrissítő hatású.
Natúr ízű szőlőcukor tabletta. Mivel a szőlőcukor átalakulás nélkül azonnal felszívódik, ezért minden embernek, de különösen fejlődésben lévő gyermekeknek, szívbetegeknek, sportolóknak hasznos.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig
hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig
hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig
hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig
hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
Borsmenta-pemetefű menta ízű töltetlen cukormentes keménycukorka édesítőszerekkel. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet! A kedvező hatás eléréséhez 12 mg C-vitamin elfogyasztása szükséges! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Íze karamelles, étcsokoládés, határozottan jelen levő gyümölcsösséggel, nektáros aromákkal. Felfedezhetünk még benne pörkölt magvas, mandulás-marcipános ízeket. A blend ízvilága harmonikus és jól megkomponált. Testessége jó.
A crema gyönyörű tigrismintásra csapolható, kellően vastag, a cukrot szépen lassan, süppedősen nyeli el, és kevergetés után is megmarad.
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Élvezze a Nescafé Brasero gazdag aromáját!
Indítsa jól a napot egy csésze Nescafé Brasero kávéval! A válogatott kávészemeknek és gondos pörkölésnek köszönhetően
minden csésze Nescafé Brasero gazdag ízélményt kínál.
Kakaóital készítéshez:
- Keverjünk össze egy kiskanálnyi (4 g) kakaóport és kétszer annyi cukrot egy csészében
- Adjunk hozzá kevés hideg tejet vagy vizet és keverjük simára
- Keverés közben hígítsuk fel forró tejjel
Süteményekhez:
- Az aktuális receptúra szerint adagoljuk
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűen nem lehet megunni!
A zabpelyhet gondosan válogatott, egész zabszemekből állítják elő. Nevével ellentétben valójában nem pelyhesítik, hanem gőzöléssel, majd lapítással állítják elő, így a zabpehelyben minden értékes tápanyag benne marad és a többi gabonapehellyel ellentétben nem emeli meg gyorsan a vércukorszintet.
A zab és a belőle készült termékek ugyan nem tartalmaznak glutént, de gyakran együtt termesztik és dolgozzák fel búzával, rozzsal, árpával, így könnyen szennyeződhet gluténnal. Amennyiben gluténérzékenység áll fenn, érdemes gluténmentes címkével ellátott zabpelyhet vásárolni.
Érdekesség: Az Amerikai Egyesült Állomokban október 29.-ét Nemzeti Zabkása Napnak (National Oatmeal Day) nevezték ki, hogy ezzel is felhívják az emberek figyelmét a kedvenc reggeli ételük kedvező egészségügyi hatásaira.
Induljon a nap gluténmentes Cerbona zabkásával! A csokoládé-eper ízű zabkásánk különlegessége, hogy gluténmentes zabpehelyből készül tej hozzáadása nélkül, így bátran fogyaszthatják azok is, akik glutén-, tej-, illetve laktózérzékenyek, és a vegán életmódot követők is. Könnyen és gyorsan elkészíthető, tökéletes reggeli, akár otthon, akár a munkahelyen. A glutén-, és laktózmentes zabkásáink több ízben kaphatók, így mindenki megtalálja a számára legfinomabbat.
Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!
Szolgáltatásaink minőségének folyamatos magas szintű biztosításához a weboldalon sütiket használunk, a böngészéssel hozzájárulsz a sütik használatához.