BÚZALISZT
Ivóvíz
Cukor
Mazsola
Kandírozott gyümölcsök (narancs-kockák, citrom-kockák, glükóz-fruktóz-szörp [BÚZA/kukorica], cukor)
Vörösáfonya
Dextróz
Növényi olajok (repcemag, pálma, napraforgó)
Élesztő
BÚZAGLUTÉN
Sovány TEJPOR
Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, kalcium-sztearoil-2-laktilát, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei, nátrium-sztearoil-2- laktilát)
LAKTÓZ
TEJFEHÉRJE
Étkezési só
Tartósítószerek (szorbinsav, nátrium-propionát)
VAJPOR
Feltárt BÚZALISZT
Aromák
SZÓJALISZT
TEJSAVÓPOR
Térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát)
Szárított glükózszirup
Színezék (karotinok)
Lisztkezelő szerek (aszkorbinsav, L-cisztein, enzimek [hemicelluláz, amiláz {BÚZA}])
Gyümölcskeverék: 12%
Tojás-, dióféléket, szezámmagot, zellert is felhasználható üzemben készült.
Zeller - Tartalmazhat Tojás - Tartalmazhat Tej - Tartalmaz Diófélék - Tartalmazhat Szezámmag - Tartalmazhat Szója - Tartalmaz Búza - Tartalmaz |