Cigánymeggyre jellemző elegáns illatkarakter (enyhén édeskés illatok és virágos jegyek) némi marcipánnal. Ízében komplex, fűszeres, gyógynövényes, rusztikus, határozott, de nem tolakodó magzamattal.
Határozott fajtajelleges illata hamar kinyílik a pohárban. Lime, grapefruit, fehér szirmú virágok tavaszi kavalkádja érezhető, melyet leheletnyi hűvös fanyarság kerekít, fiatalos, lendületes karaktert adva a pálinkának. Ízében a fanyar frissesség vezet, mögötte virágok és kellemes alkohol édesség alkot játékos egyveleget, utóízében a fajta virágos, kissé parfümös jegyei hosszan búcsúznak.
Érett, zamatos gyümölcs felhasználásával készült ez a telt ízű, rövid hordós érlelésnek köszönhetően pici vaníliás, édes fűszeres érzettel díszített pálinka.
Fűszeres, gyümölcsös, végtelenül barackos. Az aszalt és friss gyümölcsön történt (dupla) ágyazási technológia révén tud egyszerre lekváros, friss és citrusos jegyeket csillogtatni. Ízében inkább az aszalt gyümölcsökre jellemző krémes édesség, mély barack zamat teszi hosszú percekig élvezhetővé. Önmagában fogyasztva desszert után, vagy desszertként ajánlott.
Illatában a kajszira emlékeztető jegyekkel indít, friss baracklekvárral és egy lélegzetnyi citrusossággal. Ízében is emlékeztet a frissen főzött baracklekvárra, melyet enyhén a citrom és grapefruit íze követ a háttérben.
Illatában visszafogottan elegáns, virágillat leheletnyi vaníliás beütéssel. Ízében uralkodik az édes cigánymeggy és a lekvárosság. A hosszan tartó utóíz mellé a meggyre jellemző marcipánosság társul, finom magzamattal harmonizálva.
Aki szereti a francia Calvados-t, annak ez a tétel a kedvence lesz az első pillanatra.
Új tölgyfahordós érlelésnek köszönhetően kiugrik a pohárból az érlelt alma kellemesen pörkölt, fahéjas-diós jellege. Egyszerre felismerhető benne a citrusos, almás jelleg és a barrique ízvilág.
Mesés virágillat, komplex, gyümölcsös ízvilággal, a klasszikus szilva ellenállhatatlan karakterei, melyek intenzitását a magas alkohol a végletekig fokozza.
Illatában keveredik a komló fűszeressége és az élesztő gyümölcsös jellege. Ízében egyszerre jelenik meg a maláta édeskés karaktere és a komló enyhén citrusos keserűsége, melyet száraz, frissítő kortyérzet követ. Fogyasztása 9-11°C-on javasolt!
Magas alkoholtartalma ellenére inkább a komló citrusos, gyümölcsös és az élesztő fűszeres illata jellemzi ezt az aranysárga sört. Komlózottsága enyhén keserű, de jellegzetes ízt ad a sörnek, ami egy közepesen testes, száraz kortyérzetet eredményez. Fogyasztása 7-9 °C-on javasolt!
Az IPA (India Pale Ale) sörök az 1800as évek óta dobogtatják meg a sörszeretők szívét. Eredetileg azért készítették több
komlóval és magasabb alkoholfokkal kedvenc sörüket a hajóra szálló angolok, hogy megőrizzék minőségét a hosszú tengeri
úton az indiai gyarmatig. Az IPA nem csak kibírta a szállítást, de a kesernyés, testes ízű felsőerjesztésű ale gyorsan népszerű
lett az egész világon.
A Flying Rabbit a legismertebb magyar kraft IPA, főzdénk alapszortimentjének a legmeghatározóbb tagja. A rengeteg tengerentúli Citra és Centennial komló miatt egyszerre vannak meg benne a stílusra jellemző trópusi gyümölcsös és markánsan gyantás, kesernyés ízjegyek, mindez pedig kellemes testességgel párosul. Szárnyalásra született.
A Cyber Rabbit egy klasszikus NEIPA, amit duplán hidegkomlóztunk Citra, Mosaic El Dorado és Centennial komlókkal. Az eredmény pedig egy ködös, zavaros kinézetű NEIPA, selymes és sűrű kortyérzettel. Aromában és ízben is a trópusi gyümölcsök (mangó, papaya) dominálnak. A komplex, érett gyümölcsös aromákat egy kis keserűség és a száraz lecsengés billenti helyre a korty végén.
Visszafogottan komlózott keserűsége teret enged a belga kandiscukor karamellás édességének és a malátás ízjegyeknek. Az élesztőnek köszönhetően jellegzetes banános, mazsolás illatok társulnak a krémes habhoz, melyek egy enyhén alkoholos, kerek kortyérzetet eredményeznek. Fogyasztása 12-16 °C-on javasolt!
Mort Subite Kriek tradicionális belga, meggyes sörkülönlegesség, spontán erjesztéssel készül. Nevét - amely hirtelen halált jelent - egy népszerű belga kocsmajáték záró mozzanatáról kapta.
A rubint vörös telten gyümölcsös sör tölgyfa hordóban történő érlelést és meggyágyon való pihentetést követően válik kategóriájában egyedülállóvá. A speciális erjesztésnek köszönhetően, íze savanykás, melyet tökéletesen kiegészítenek a gyümölcs édes és egyszerre fanyar ízjegyei. Karakteres, de nem nehéz, hiszen mindössze 4 % az alkoholtartalma.
A Desperados Original tequila ízesítésű prémium világos sör, magasabb, 5,9% alkoholtartalommal. Könnyen iható, frissítő citrusos ízvilágával és tequila ízesítésével egyfajta átmenet a sör és a röviditalok között, így tökéletes választás akár szórakozás előtt, akár a buli legintenzívebb pillanataiban.
A Cabernet Franc jelenleg a villányi borvidék zászlóshajója, ez az a fajta, amelyből Villány világszínvonalat képes elérni, így az igazán nagy prémium borokat ebből a fajtából készítik a borászok. Magas beltartalmú, jól beérett szőlőből készül és nem lesz soha olyan robosztus, harsány, mint ahogyan a cabernet sauvignon tud időnként az lenni. Ez egy elegáns, behízelgő fajta, melynek nagy szüksége van az érési időre. Az egyes bormanufaktúrák között azonban nagy különbségek vannak termésátlagban, tőketerhelésben, fekvésben. A Günzer Családi Birtok törekvése az, hogy olyan Cabernet Franc-t készítsen mely megőrzi a gyümölcsösséget, nem túlhordózva, megtartva a „jól ihatóságot” úgy, hogy tartályt és francia hordót is használnak az érlelés során. A Cabernet Franc classic minősítésű vörösbora, de egy tökéletes ár/érték arányú választás, hiszen a belbecs markánsan túlmutat a classic pecséten.
A fajta a Villányi-borvidéken tudja a teljes érési potenciált (a szüret sok esetben október utolsó napjai), cél a zöld jegyek elkerülése. A Dobogó, Csillagvölgy és Jammertal-dűlő termése. A szőlőtőkék 20 év felettiek, biztonságosan, már-már évjárattól függetlenül hozzák a magas minőséget. 1 tőke = 1 palack bor: A talaj adottságai miatt a meredek, szikár dűlőkön gyorsan lefolyik a csapadékvíz, így a magasabb szinteken lévő szőlőtőkéken kevés a lé a bogyóban, pici marad, koncentrált ízanyaggal, így a szőlőszemek apró, sörétszerű bogyókként érnek be. Az apróbb és a nagyobb/teltebb szőlőszemek között alapvető különbség van, hiszen más a mag, lé, kocsány és a héj aránya. A fajta nagyon sok napsütést igényel, annak hiányában nem tud beérni, így Villány fekvése révén nagyon előnyös a Cabernet Sauvignon fajta termesztéséhez. Nem cél az újhordós hosszú érlelés, inkább a 2-3 éves korában még izgalmas gyümölcsök megőrzése egy elegáns hordóhasználattal. Az érlelés végeredményeként egy fűszeres, nagyon elegáns, fajtajelleges bort várhatunk tőle.
Merlot hangsúlyos vörös házasítás, amelyet 30%-nyi Cabernet sauvignon egészít ki. Egészen sötét szín, csillogó bíbor széllel és fekete maggal. Fejlődő illat fekete cseresznyével, fekete ribizlivel, paprikával és szegfűszeggel. Jól iható, gazdag, dzsúzos korty, élénk savakkal, finom tanninokkal, cseresznyés, szilvás, fűszeres ízekkel és közepesen hosszú lecsengéssel. Fűszeres grill sertéshúsok és vadhúsok mellé ajánljuk.
Magabiztos, sokarcú kékfrankos tartja vállain a bort. Kedves kadarka és szép zweigelt hoznak zamatos gyümölcsöket garmadával, melyeket mosolygós syrah ölel körbe gazdag fűszereivel. Mögöttük testes cabernet franc figyeli bölcs eleganciával az ízek buja játékát.
Kedves Vásárlónk!
Kicsit úgy érzem magam, mint a maratonfutó, aki célba ér és a győztesek gesztusával magasba emeli két kezét. Családunk régóta kacérkodik már az Egri borvidékkel. 1992. évben itt akartunk először pincészetet vásárolni, de aztán egy évvel később Badacsonyban sikerült. 2000-ben az első telepítéseink egyike 23 hektáron itt történt, most 55 hektárral rendelkezünk. 2009-ben területet vásároltunk leendő pincészetünknek, amit 2015-ben kezdtünk el építeni, 2017. évtől pedig már fahordós pincészetünk is működik, és most kezemben az első prémium bikavérünk a saját szőlőnkből, a saját pincénkből. Úgy érzem érdemes volt várni, érdemes volt kivárni ezt a bort. Bikavérünket a legjobb vörösbort adó fajtákból, Kékfrankosból, Merlotból,Cabernet Sauvignonból és Francból, és Blauburgerből házasítottuk. A nagy fahordós érlelés mellett a bor friss és gyümölcsös maradt. A fekete szeder íze, illata izgalmasan párosul a szilvalekváréval. Fogyasztását szobahőmérsékleten vörös húsokhoz vagy az étkezés csúcspontjához ajánlom.
Kedves egészségére!
Az első csepp a villányi vörösek világából kedves és őszinte jóbarát. Tiszta, gyümölcsös illatok és bársonyos ízek ellenállhatatlan csábítása, mely örömet csempész életünkbe.
Ez a bor Villány egyik igazi képviselője, mert tartalmazza a régió fő fajtáit. Kétévig érett fahordóban. DHC Villány Védett Eredetű Classicus Vörösbor.
DHC Villány Védett Eredetű Classicus Vörösbor (Portugieser) A hagyományos villányi fajta, amelynek nagy rajongó tábora van. A mindennapok borának mondják, de nagyon különleges bort ad. A Tiffán’s Portugieser alapanyagát több dűlőben, a Jammertal-ban, Sterntal-ban, a Várerdőben és Ördögárokban szüretelik. Lágy, virágos fűszeres bor az eredmény.
A Ria-Ria-Hungaria buzdítást most kedvenc Extra Dry pezsgőtök teszi teljessé, mert ünnepelni nem csak egyféleképpen
lehet.
Lehet derűsen, lehet elegánsan, de mindenképp másképp, mint mások.
Akár hangosan, akár visszafogottan szurkolunk, koccintsunk minden magyar sikerre stílusosan!
Hozzuk közösen divatba a pezsgős ünneplést!
A Hungaria Extra Dry válogatott alapborainak palackban történt erjesztése és érlelése során keletkezett finom bukéjának
köszönhetően vált a száraz pezsgő híveinek egyik legkedveltebb italává.
Pincészetünk alapítója Teleki Zsigmond az európai és hazai szőlőskertek megmentője, akinek innovatív gondolkodása és
vidám személyisége ad inspirációt a Teleki borok megalkotásakor.
Az olaszliszkai Rány dűlőből született ez a bor. Szépen ápolt, régi ültetvény 50-60 éves tőkéiről származik a termés. Egyenletesen beérett fürtöket szeptember közepén szüreteltük. Illatában körte és fehérhúsú gyümölcsök jelennek meg. Savai frissek, élénk, lendületes bor. Sav összetétele eltér a többi Tokaj Nobilis bortól a különböző dűlő miatt.
2014-ben szüretelt kiváló minőségű aszúszemekből és erjedésben lévő borból készült ez az egyedi ízvilágú, szép cukor-sav
egyensúllyal rendelkező nemes, édes bor, amely méltán viseli „a királyok bora, a borok királya" címet.
Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű édes tokaji borkülönlegesség
A szamorodni bor az ép és az aszúsodott szőlőszemek együttes feldolgozásával készült tokaji specialitás. Karakterét
tölgyfahordós érlelés során nyeri el.
Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű édes tokaji borkülönlegesség.
Kedves Vásárlónk!
A Chardonnay (ejtsd: „sárdoné”) a világ legismertebb és legelismertebb fehérbora, a nagy borpiacok többségében vezeti az értékesítési statisztikákat, és különleges összetett illatával és ízeivel uralja a borversenyeket. Egyedül hazánkban nem sikerült azt az ismertséget és elismertséget elérnie, ami méltó a fajta kiváló adottságaihoz. Mivel a hagyományok ez esetben nem kötötték meg a kezünket, úgynevezett „zöld borként” készítettük el Balatoni Chardonnaynkat, amiben a fajta elsődleges karaktere kapja a hangsúlyt, a terület és az érlelés háttérbe szorul. Színe világos zöldessárga, illatában és ízében a citrusok körtés, birsalmás érzetekkel párosulnak, a fajtára jellemző élénk savakat az erjedésből visszamaradt széndioxid még jobban kiemeli. Fogyasztását salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz és főleg halételekhez 14°C-os hőmérsékleten ajánlom.
Kedves egészségére!
Varga Péter
Egy régi borász bölcsesség szerint új borászt úgy kell kipróbálni, hogy leküldöd a pincédbe, és ha jobb bort tud felhozni, mint amiket ott tárolsz, akkor érdemes felvenni. A tapasztalat tehát azt mutatja, hogy a borkészítés legkreatívabb része, ahol a borász a személyiségéből a legtöbbet tud megmutatni, ha házasított borokat, francia szóval küvéket (cuvée) kell készíteni,amikor a különböző fajták használatának korlátot csak a képzelet és a rendelkezésre álló borok szabnak. A mi Csillagunk négy fajtából, csökkenő mennyiségben Olaszrizlingből, Muscat Ottonelből, Chardonnayból és Hárslevelűből áll. A borok érett szőlőből, de kíméletes feldolgozással, oxigéntől védett környezetben készültek, így hozzák a korunk divatjának megfelelőillatos, aromás jegyeket és a klasszikusan szükséges testet is. A négy bor új minőséget alkot, a fajtajegyek közül egyedül az Olaszrizling keserű mandula utóíze ismerhető fel. Illata nyári virágokra emlékeztet, ízében déligyümölcsök köszönnek vissza. A bort tartalmas levesekhez, fűszeres fehér húsokhoz, hosszú éjszakai beszélgetésekhez 16°C-ra hűtve ajánlom.
Kedves egészségére!
Varga Péter
Kedves Vásárlónk!
Az Irsai az illatos borok királya Magyarországon és talán az egész világon. Illatintenzitásban verhetetlen, és primőrborként elkészítve illatminőségben, eleganciában is kiváló. Összességében olyan különleges, összetéveszthetetlen élményt nyújt, ami különösen fontos napjaink egyre bővülő borválasztékában. Talán ez okozza, hogy rövid időn belül belföldön és külföldön egyaránt az egyik legismertebb magyar borfajtává vált. Az Irsainál válik be legjobban a népi bölcsesség, hogy az a jó borász, aki jobb bort tud felhozni a pincédből, mint amilyenek a hordóidban voltak. Harsány, domináns tulajdonságai miatt gyakran jobb bort ad más fajtákkal házasítva mint önmagában, különösen, ha Olivér boldog arája egy Királyleányka, aki gyümölcsösillatával, szép savaival jól egészíti ki ura erőteljes megjelenését. A bor színe zöldessárga, illata muskotályos, virágos jellegű, és kitöltés után a szomszédos teremben is érezhető. Íze a szőlős gyümölcsös jelleg mellett egyedi fajtakarakterű, vidám, üde hangulatát az erjedésből megmaradt szénsav teszi teljessé. Fogyasztását 14°C-on elsősorban salátákhoz, fűszereslevesekhez és szárnyas húsokhoz ajánlom. Kedves egészségére!
Varga Péter
Kedves Vásárlónk!
Magyarországon a telepített fehér szőlőfajták közül messze legnagyobb aránya az olaszrizlingnek van, amit különös neve ellenére hagyományos magyar fajtának tekinthetünk. Ez a magas telepítési arány kifejezi a magyar vincellérek több generációjának értékítéletét, és egyben azt is jelenti, hogy a mai magyar borszerető, borivó népesség ezen a boron nőtt fel. A rizling számunkra maga a bor, az etalon, minden jelző és jellemzés nélkül. Régi szerelmünk, akihez mérni tudjuk az új kalandok ízét, illatát, de aztán boldogan térünk vissza hozzá. Színe sárgászöld, elegáns illata rezedára emlékeztet, erőteljesízei, szép savai hosszan megmaradnak érzékünkben és emlékezetünkben. Fogyasztását minden ételhez, magányoselmélkedéshez vagy baráti beszélgetéshez 14 °C-ra hűtve ajánlom Önnek.
Kedves egészségére!
A hársméz színe az akácénál sötétebb, a világossárgától a borostyán sárgáig változhat. Karakteres íze miatt főként inkább férfiaknak ajánljuk, amely nagyon kellemes kísérője lehet vadételek mellé, illetve közepesen édes desszertekhez is.
Balatoni oltalom alatt álló földrajzi jelzésű száraz rosé bor. Kristálytiszta, halvány málna színét rózsaszín villanások teszik még elegánsabbá. Illatában friss eper és málna, ízében frissítő savérzet és a rozék is kiemelkedő összetettség. Vagány, lendületes, friss. Csupa gyümölcs és nagybetűs NYÁR.
Jókedvű piros bogyós gyümölcsök gurulnak elő a pohárból: málna és ribizli, majd banánra emlékeztető illatjegy is felfedezhető. Biztos kézzel elkészített, intenzív illatú, lendületes rozé frissítő savérzettel, málnás zamatokkal és a Kékfrankos fajta fűszereivel. Önmagában is öröm inni, emellett sokoldalú ételkísérő, nyáron pedig fröccsként is nagyon jól tud esni.
A Csíki Csempész Áfonya Vodka egy hagyományos vodkarecept és egy antioxidánsban gazdag erdei gyümölcs, a kokojza (áfonya) házasságából született. Az így létrejött lágy, aroma-dús ízvilág minden pillanata örömet szerez fogyasztóinak. - 500ml
A Csíki Csempész Vodka egy hagyományos recept szerint, kizárólag ivóvíz és finomszesz felhasználásával készült, 37,5%-os alkoholtartalmú minőségi szeszes ital. Méltán viseli az orosz “zsivaja voda” (Az élet vize) kifejezésből származtatott vodka nevet.
A Desperados Original tequila ízesítésű prémium világos sör, magasabb, 5,9% alkoholtartalommal. Könnyen iható, frissítő citrusos ízvilágával és tequila ízesítésével egyfajta átmenet a sör és a röviditalok között, így tökéletes választás akár szórakozás előtt, akár a buli legintenzívebb pillanataiban.
Ropogós, gyümölcsös, friss, tehát minden megvan benne, amit egy rosétól várunk. Az eper és a málna köszön vissza az intenzív illatban, ízben.
Szinte minden étellel kiválóan párosítható.
Friss, üde, ropogós, gyümölcsös - minden, ami egy balatoni roséhoz kell. Igazi bistro tétel intenzív édeskés, szamócás ízeivel és illatával. Szinte mindennel párosítható, de salátákkal és könnyed halételekkel a legszebb.
Rózsás árnyalat, kirobbanó ropogós piros gyümölcsök, tutti-fruttis jegyek, üde frissesség. Illatában és ízében egyaránt szilva,
fekete cseresznye, szamóca. Kóstolva telt ízérzet, lendületes struktúra, nem hivalkodó, elegáns savak. A gyümölcsérzet végig
hangsúlyban marad, közepesen hosszú lecsengéssel köszön el.
Színe elegáns barack szín. Illata behízelgő, talán nem túlzás állítanunk, hogy fogyasztóját ’bevisszük a málnásba’. Illatában és ízében is erősen dominál ez a gyümölcs, kiegészülve némi epres jegyekkel. A hömpölygő piros gyümölcsök a kora nyári napsugarakat idézik, mely mellett azonban a bor némi határozottságot is hordoz, szeretné ha jobban megismernék.
A Kékfrankos és a Cabernet Sauvignon szőlőt egybe szüreteltük. Mindkét esetben technológiailag érett, egészséges gyümölcsöt tudtunk szedni, szép savakkal, sok gyümölcsösséggel. A pincéhez szállítás után kíméletesen feldolgoztuk, azonnal préseltük, a mustot ülepítettük, színeltük. Az erjesztés tartályban, alacsony hőfokon, 12-14 Co-on ment végbe, ami az aszályos évjárat miatt extrém mód elhúzódott. Fejtés és derítés után, hidegkezeltük, majd palackoztuk.
Pincészetünk hetedik rosé tétele, ahol a készítés során előszőr, a Kékfrankos és a Cabernet Sauvignon szőlőt egybe szüreteltük. Mindkét esetben technológiailag érett, egészséges gyümölcsöt tudtunk szedni, szép savakkal, sok gyümölcsösséggel. A pincéhez szállítás után kíméletesen feldolgoztuk, azonnal préseltük, a mustot ülepítettük, színeltük. Az erjesztés tartályban alacsony hőfokon 12-14 Co-on ment végbe. Fejtés és derítés után, hidegkezeltük, majd palackoztuk.
Felső-Magyarországi oltalom alatt álló földrajzi jelzésű száraz rosé bor.
A Juhász Testvérek Pincészete korszerű technológiájának köszönhetően friss, üde reduktív rosé bort készített, mely rosét gyümölccsel teli illat és ízvilág jellemez.
Több évszázados orosz vodkagyártási tapasztalatokat felhasználva készül a Kalinka prémium vodka. A kiváló minőségű gabonából készült szesz és lágyított víz keveréke, melyet 10 db aktív-szén oszlopon szűrünk át. A Kalinka vodka minden egyes cseppje több százezer aktív szénszemen folyik keresztül így lesz minden kellemetlen illattól és íztől mentes, azaz tiszta vodka.
Mort Subite Kriek tradicionális belga, meggyes sörkülönlegesség, spontán erjesztéssel készül. Nevét - amely hirtelen halált jelent - egy népszerű belga kocsmajáték záró mozzanatáról kapta.
A rubint vörös telten gyümölcsös sör tölgyfa hordóban történő érlelést és meggyágyon való pihentetést követően válik kategóriájában egyedülállóvá. A speciális erjesztésnek köszönhetően, íze savanykás, melyet tökéletesen kiegészítenek a gyümölcs édes és egyszerre fanyar ízjegyei. Karakteres, de nem nehéz, hiszen mindössze 4 % az alkoholtartalma.
A siller átmenet a rosé és a vörösborok között, igazi szekszárdi sajátosság. Benne van a rosé üdesége, könnyedsége és már a vörösborok játéka, teltsége is. Igazi gyümölcsbomba! Meggy illat ömlik az orrunkba minden kortynál. Nyárra, nem is kell ennél több
Hamvas őszibarack és licsi színekben tündököl a bor, talán soha nem volt ilyen provencei a látvány. Az első találkozást eper
és őszibarack illata dominálja. Kortyában gyümölcskosár, mandarin, citrusok, aztán újra eper meg őszibarack. Hozza a
frissességet, amiért annyira szeretjük, de nem marad el a mélység sem, amit elvárunk tőle.
Jól illeszkedik a gasztronómia fejlődéséhez, általában salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz ajánljuk, de ha csak egy palack bort akarunk felbontani, akkor bármilyen ételsorhoz a rozé a legjobb választás.
Amikor 2007. évben útjára indítottuk az Aranymetszés termékcsaládot, a név sugallta tökéletes arányok fogalma még együtt járt a késői szüreteléssel és két-három éves érleléssel. Mára a gyümölcsös, gyorsan fogyasztásra kerülő, szénsavas boroknak olyan népszerűsége alakult ki, ami kikényszeríti helyüket a borkülönlegességek között is. Ezért döntöttünk a fehércímkés, csavarzáras Friss Aranymetszés borcsalád bevezetéséről a legjobb primőr boraink részére. Ha majd egyszer borszakírók arra fogják keresni a választ, hogy honnan indult útjára az Európát és a világot meghódító rozédivat, nyugodtan gondolhatnak kis hazánkra is. A rozéfogyasztás minden országban évről-évre növekszik, de sehol nem olyan mértékben, mint nálunk. A népszerűség egyik fontos oka lehet, hogy kialakult egy sajátos magyar stílus. Egri Kékfrankosunk igazi magyar rozé, illatában és ízében erdei szamócára, málnára emlékeztet, friss, üde megjelenését fokozza az erjedésből visszamaradt széndioxid tartalom. Fogyasztását szinte minden ételtípushoz ajánljuk, ha egy ételsorhoz egy palackot bontunk,akkor a legjobb választás. 10-12°C-ra hűtsük!
Kedves egészségére!
Varga Péter
A szekszárdi rosék mindig lenyűgözőek. Gyümölcsös, málnás friss illatok és jó savak. Csupa frissesség és élet. A Vesztergombi pincészet megbízható minőségében.
Magyarország egyik legismertebb italmárkája a Vilmos, amely jellegzetes aromájú és időtálló. Összetéveszthetetlen ízét és illatát a készítése során felhasznált egyedi vilmoskörte eszenciának köszönheti.
Könnyű és gyümölcsös, szűretlen búzasör, amelyet a fűszeres aromája tesz frissítővé. Az Edelweiss búzasör amely Ausztria
egyik büszkesége nevét arról a havasigyopár nevű virágról kapta, amely az Alpokban is ritka kincs, megszerzéséhez pedig
kalandos út vezet. A frissítő, prémium sör nevéhez méltóan kincset ér, olyannyira, hogy többször jutalmazták arany éremmel a
World Beer Cup nevű globális sörversenyen.
A Ria-Ria-Hungaria buzdítást most kedvenc Extra Dry pezsgőtök teszi teljessé, mert ünnepelni nem csak egyféleképpen
lehet.
Lehet derűsen, lehet elegánsan, de mindenképp másképp, mint mások.
Akár hangosan, akár visszafogottan szurkolunk, koccintsunk minden magyar sikerre stílusosan!
Hozzuk közösen divatba a pezsgős ünneplést!
A Hungaria Extra Dry válogatott alapborainak palackban történt erjesztése és érlelése során keletkezett finom bukéjának
köszönhetően vált a száraz pezsgő híveinek egyik legkedveltebb italává.
Játékos gyümölcsösség és egy cseppnyi összekacsintás. A Hungaria Rosé Extra Dy tisztaságában egymásra talál a könnyed tavasz és a dögös szénsavasság. Átható ribizlis, málnás íze és mélyrózsaszín színe huncutul kérlelnek, hogy táncold át velük az egész éjszakát.
A Metaxa Ház 1888 óta kínálja egyedülállóan lágy, borostyánsárga borpárlatát. Fedezze fel a görög Számosz szigetéről
származó muskotályos szőlőből érlelt ital kiegyensúlyozott ízét, és élvezze a mediterrán fűszerek harmóniáját! Az 5 csillagos
Metaxa virágos ízjegyei és összetett karaktere tisztán, jégre töltve vagy akár long drinkként is utánozhatatlan élményt ígérnek.
A Törley pezsgőcsalád legkedveltebb tagja, a „fekete címkés”. Jellegzetes pezsgőszín, játékos buborékfűzérek jellemzik.
Illatában és ízében egyaránt az édes gyümölcsök viszik a prímet.
A Törley pezsgőcsalád legkedveltebb tagja, a „fekete címkés". Jellegzetes pezsgőszín, játékos buborékfűzérek jellemzik.
Illatában és ízében egyaránt az édes gyümölcsök viszik a prímet.
Az édes, illatos pezsgő szerelmeseinek. Sárgamuskotály szőlő borából készül, a hozzáadott friss mustnak köszönhetően
intenzív muskotályos illattal és a friss szőlő zamatával töltöttük meg ezt a palackot.
Az elsődleges ízek kedvelőinek! Illatában egyszerre mutatkoznak a friss illatos szőlőfajták jegyei. Komplex édes pezsgő,
közepesen hosszú utóízzel. Illatos szőlők mustjából egyszeri erjesztéssel készül.
Univerzális száraz pezsgő, valóságos Jolly Joker. Megnyerően üde, kimondottan gyümölcsös. Elegáns és friss. Tökéletes
koktél alap, de készülhet belőle Törley Limóza pezsgőlimonádé is.
Több mint 100 éve a fogyasztók kedvence, a legpatinásabb Törley. Behízelgő gyümölcsös illata egy kis vajassággal egészül
ki. Ízére frissesség jellemző, a buborékok sokasága harmonikusan oldódik a szájban.
A Trois Tours minőségi, francia borpárlat felhasználásával készült szeszesital. A termék magas márkaismertségét állandó, jó íze mellett több évtizedes múltja is garantálja.
Az Angelli Cioccolato egy kiváló minőségű alapanyagokból készült likőr, melynek krémes lágyságát a csokoládé és mogyoró ízek harmonikus összhangja teremti meg.
Aperitif ital. Élénk narancssárga színű, egyedülálló keserű-édes íze van, amely egy titkos receptből származik, amely a létrehozása óta változatlan maradt.
A Fütyülős Mézes Barack kajszibarack párlat és tiszta méz felhasználásával készül. Páratlan, zamatos ízét a méz lágyságának és a barack különleges ízének és illatának köszönheti.
A Fütyülős Csokis Mogyoró Likőr egy igazi különlegesség, amely a selymes csokoládé és a pirított mogyoró tökéletes harmóniájával teremt ellenálhatatlan illat és ízélményt!
Tradicionális, 1935 óta bejegyzett magyar márka, ikonikus palackformában. Innovatív ízvilág, mely több, mint tíz ízben elérhető. A portfólió olyan széles választási lehetőséget kínál, hogy minden fogyasztó megtalálhatja a maga kedvencét. A klasszikus, hazánkban is termő gyümölcsös ízektől (barack, meggy, szilva) kezdve, az izgalmas kombinációkon át (pl. csokis mogyoró), az igazán távoli tájakat idéző kókuszos ananászig, már sokfajta ízvilág képviselteti magát a Fütyülős sorában.
A Mézes Ágyas Feketecseresznye egy bíborvörös színű, karakteres zamatú ital, melynek inspiráló illatát és intenzív ízét a feketecseresznye és a méz együttese adja, most ajándék pohárral csomagolva.
A Gösser NaturZitrone termékek 100% természetességgel kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, mesterséges
adalékanyagok, ízesítők és színezékek nélkül.
Az alkoholmentes citrusos felfrissüléshez keresd a Gösser NaturZitrone termékcsalád Citrom és Mangócitrom ízei mellett az
Áfonya-citrom ízesítésű radlerünket is!
A fátyolosságot, valamint az esetleges lerakódást az italban található gyümölcslé okozza
Tökéletes üdítő, amely mentes a mesterséges adalékanyagoktól, ízesítőktől, és színezékektől. A finom íz mellett alacsony
kalóriatartalmat biztosít a természetes édesítőszer, a steviának köszönhetően. Alkoholmentes szénsavas ital amit bárhol,
bármikor fogyaszthatsz. Vidd magaddal és élvezd a gyümölcsök frissítő ízét!
A fátyolosságot, valamint az esetleges lerakódást azt italban található gyümölcslé okozza!
A Jägermeister 56 féle természetes összetevőből, a mai napig titkos recept alapján készül.
A tiszta és természetes alapanyagokat tartalmazó gyógynövény likőr tölgyfahordóban nyeri el végső, harmonikus ízvilágát.
A Jägermeister 56 féle természetes összetevőből, a mai napig titkos recept alapján készül.
A tiszta és természetes alapanyagokat tartalmazó gyógynövény likőr tölgyfahordóban nyeri el végső, harmonikus ízvilágát.
A klasszikus salzburgi ital konsírozott belga étcsokoládéból, kakaókivonatból, friss tejszínből és értékes kakaópárlatból készül. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. Alkoholtartalom: 17%
Szavatossági idő: Felbontástól számított 6 hónap hűtőszekrényben tárolva
A Nobilis Fahéjas Szilva Likőr esetében kizárólag az alkoholtartalom visszafogott, a gyümölcsösség nem. Kellemesen keveredik benne a fahéj bódító illata, mely összesimul a szilva lágy gyümölcsösségével.
A Nobilis likőrcsalád vezéralakja. Szikrázóan bordó színvilágát, páratlanul intenzív, gyümölcsös meggy illatát a friss gyümölcságynak köszönheti. Édes gyümölcspára, mely azonnal kóstolásra csábít! Ízvilága sem okoz csalódást, sőt: kirobbanóan gyümölcsös ízkavalkád, melyet a meggy leírhatatlan fűszeressége, páratlan üdeség és a művészien eltalált édes-fanyar egyensúly jellemez.
Alkoholmentes világos sör és citrom ízű szénsavas üdítőital keverék. Még tiszta, ízesítésre jellemző íz, illat, kerek, harmónikus ízharmónia, kellemesen, üdítően csípős, sörből adódóan kellemes, de nem karakteres keserűség.
Soproni radlerek ízvilága követi a magyar ízlést, a kedvenc magyar gyümölcseink teszik izgalmassá a citrusos italokat.
Radlereinkben csak természetes összetevőket használunk, mesterséges édesítőt, színezéket vagy tartósítószert nem
tartalmaznak. Soproni Radler Meggy-citrom termékünket 100% magyar meggy felhasználásával készítjük, biztosítva ezzel a
jellegzetes meggyes ízvilágot.
A fátyolosságot, valamint az esetleges lerakódást az italban található gyümölcslé okozza!
Tradicionális recept, 33 gondosan kiválasztott gyógynövény és kivonataik, kellemesen üde és édes zamat. Gyógynövény tartalmából eredő jellegét harmónikusan egészíti ki az ánizs aromával kerekített lágy, enyhén kesernyés íz. Ez a St 33 jellegzetes és összetett ízharmóniájának és töretlen sikerének titka. Kóstolja meg Ön is Magyarország méltán kedvelt likőrmárkájának kifinimult különlegességét!
Az 1901 óta ismert St. Hubertus recept továbbfejlesztett változata erdei bogyók és füvek kivonatolásával, mint bodza bogyó, szeder, boróka és zsálya. Ízvilágát a kivonatok tölgyfahordós érlelése teszi teljessé. Az eredeti St. Hubertus édes ízének kiegyensúlyozásaként 2015-ben került bevezetésre az erdei bogyós Hubertus kissé savanykásabb, fanyarabb ízvilággal.
A St. Hubertus klasszikus magyar gyógynövény likőr specialitás. Tradicionális recept, gondosan minősített gyógynövények és kivonatok, tölgyfahordós érlelés és narancs üde zamata. Ez a St. Hubertus összetéveszthetetlen és jellegzetes ízharmóniájának és több mint 100 éve tartó töretlen sikerének titka. Kóstolja meg Ön is Magyarország méltán kedvelt likör különlegességét!
A St. Hubertus klasszikus magyar gyógynövény likőr specialitás. Tradicionális recept, gondosan minősített gyógynövények és kivonatok, tölgyfahordós érlelés és narancs üde zamata. Ez a St. Hubertus összetéveszthetetlen és jellegzetes ízharmóniájának és több mint 100 éve tartó töretlen sikerének titka. Kóstolja meg Ön is Magyarország méltán kedvelt likör különlegességét!
Unicum Barista az Unicum több mint 40 gyógyfüvéből arabica kávé kivonattal, tölgyfahordóban érlelve:
Az Unicum Barista közel hároméves fejlesztői munka eredményeként született meg, mely az Unicum több mint 40 gyógyfüvéből, arabica kávé kivonattal készülő gyógynövénylikőr. A keserűlikőr fogyasztás és a kávézás egyaránt évszázados múltra tekint vissza számos európai országban, így Magyarországon is. Ezt a két hagyományt egyesíti innovatív módon az Unicum Barista, mely tölgyfahordós érleléssel nyeri el végleges karakterét.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!
Szolgáltatásaink minőségének folyamatos magas szintű biztosításához a weboldalon sütiket használunk, a böngészéssel hozzájárulsz a sütik használatához.